szerda, 31 október 2012 00:00

Átadásra került a Semmelweis bölcsőde

 Az „Épületépítés és Eszközbeszerzés a Semmelweis bölcsőde számára” című KMOP-4.5.2-09-2009-0006 számú projekt zárórendezvényére 2012. október 28-án kerül megrendezésre a Semmelweis bölcsődében.

 A nagyszámú meghívott vendégek körében Szlahó Csaba polgármester és Bánné Nagy Eszter a bölcsőde vezetője ünnepélyes szalagátvágással adta át az új intézményt. A ceremónia után a vendégeknek lehetőségük volt megtekinteni az épületet, amely jóval nagyobb alapterületen, modern konyhával és új eszközökkel nyújt kibővített ellátást a kisgyermekek számára.

 Ezt követően a Művelődési Házban került sor a projekt zárókonferenciájára, ahol Szlahó Csaba polgármester beszélt a projektről a pályázat megírásától a kivitelezésen át a befejező feladatokig. Őt követte Onhausz Tibor az épület tervezője, aki a tervezés lépéseiről és a kivitelezés során szerzett tapasztalatairól számolt be a közönségnek. Végül a bölcsőde vezetője ismertette meg a jelenlévőket az idén 60 éves bölcsőde múltjával, az eddigi szakmai tapasztalatokról, valamint örömmel és nagy reményekkel mesélt az immár új bölcsődében most kezdődő új időszakról. A rendezvényt követő kis vendéglátás után a bölcsőde régi és jelenlegi munkatársai még sokáig beszélgettek régi élményeikről.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.